Kontakt damer erotikknett noveller

kontakt damer erotikknett noveller

Hjem Noveller Noveller i flere deler Nå satt jeg i baren på hotellet med en drink, og nøt synet av damene som lå og solte seg ved bassenget, noen meter unna!. Hjem Noveller Mann / kvinne / mann I garasjen. Vis nr. 5, 10 · 15 · 20 · 25 Skrevet av Jamo32, Ny dame i nabolaget, Skrevet av Bare en mann. Her har vi samlet en rekke erotiske noveller. Noen har vi skrevet selv, andre har vi fått til sendt. Om DU har noen gode historier å dele med andre, så send dem.

Videos

Slemme gutter snille jenter Hjem Noveller Mann / kvinne / mann I garasjen. Vis nr. 5, 10 · 15 · 20 · 25 Skrevet av Jamo32, Ny dame i nabolaget, Skrevet av Bare en mann. Hjem Noveller Fantasier & drømmer Til en gutt jeg hadde vært sammen med nylig, ei riktig deilig dame som hadde gitt meg flere uforglemmelige sexstunder. Hjem Noveller Spesielle historier Min kåte svigemor Svigermor er i midten av 40 åra, og er en rimelig pen og velskapt dame, og har vært skilt i flere år nå.

Kontakt damer erotikknett noveller - Otta utlandet

Jeg var på tur inn i stjernehimmelen av nytelse når hun dro ned underbuksa og kuken kom frem, stor og steinhard var den. Om jeg ville, hallo, jeg ville mye mer enn det. Lite visste jeg om hva jeg hadde i vente da jeg fikk mast meg til. To eller flere kvinner som koser seg uten innblanding fra det annet. Jeg tok mellom bena hennes og strøk henne over bollemusa.

0 Replies to “Kontakt damer erotikknett noveller”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *