Norske dialekter Mosjøen

Mosjøen -folka har en vanvittig kjip dialekt!!! Bodøværingan snakke så jææævli breitttt. Mo i Rana har ganske kul dialekt, syns jeg iallefall, og det til tross for at. Det blir lagt merke til i hjembyen Mosjøen. Bombardert med et mylder nye inntrykk av ulike norske dialekter opplevde hun at det var vanskelig. Sandra Lyng fra Mosjøen i Nordland har altså Norges mest sexy dialekt. Nordnorsk dialekt vant, med hele 55 prosent av alle stemmene.

Norske dialekter Mosjøen - webcam

Kan det bli for mykje av det gode? Yasmin Syed møter Eirik Høyme Rogn, som bur i eit område i dialektkrise. Logg inn Ny bruker? VG Debatt Backstage Spill Quiz Lister Tegneserier Alternativt Livssyn Jul og høytid UFO og Alternative Teorier Dyr Jakt, Fiske og Friluftsliv Litteratur Kunst YouTube Humor Hobby.

Norske dialekter Mosjøen - norsk

Jeg sier jo de samme tingene, bare på en litt annen måte. Eg e Ranakørv, eg. For same kor mykje valdresdialekt foreldra og besteforeldra snakkar, så høyrest barna ut som om dei kjem frå Oslos beste vestkant. Hva er ditt favorittord på vefsning, spør vi noen damer som sitter og nyter en kaffekopp i sola. Y finnes ikke, kun ø. Men dialektskifte er likevel et sårbart tema for mange. De har akkurat satt ut en lunsjbuffét, et sjeldent konsept tenker vi og setter oss til bords med to sultne kontaktanonser lene alexandra øien nakenvideo. Mosjøen -folka har en vanvittig kjip dialekt!!! Bodøværingan snakke så jææævli breitttt. Mo i Rana har ganske kul dialekt, syns jeg iallefall, og det til tross for at. Sandra Lyng fra Mosjøen i Nordland har altså Norges mest sexy dialekt. Nordnorsk dialekt vant, med hele 55 prosent av alle stemmene. Seriebeskrivelse. Ein underhaldningsserie om norske dialektar. Episodebeskrivelse. Kva er det med desse dialektane her i landet? Korfor gjer dei oss så glade.

0 Replies to “Norske dialekter Mosjøen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *