Vg nytt trekant med kona

vg nytt trekant med kona

Min kone og jeg har vært sammen i 10 år og elsker hverandre svært høyt. Trekant på NRK ga oss inspirasjon og vi har krydret sexlivet med en del ting i det. Jeg og dama har prata litt om å prøve trekant med ei venninne, og i småfylla prata vi sammen alle tre om dette. Hadde det ikke vært for omstendighetene der og. (VG Nett) Marie Kinge (19) og Pia Dailey Christoffersen (22) føler de allerede har utforsket det meste om sex.

Vg nytt trekant med kona - sex shop

Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansv. Fredag vant programmet to priser på Gullruten  , både for årets nyskapning meldinger erotikk for damer beste reality. Synd at den fikk en negativ utgang etterpå. Men jeg er av den oppfatning av at noen av samfunnets tradisjonelle verdier bør beholdes. Sillybee Innlegg: 5 Del Kjæresten min vil ha trekant med meg og en annen mann!.

Videos

Fanthomas - Jan Thomas ser det for første gang - VG Nett LONDON (VG) Popartisten Stings (52) kone, Trudie Styler, innrømmer åpent at hun og ektemannen praktiserer partnerbytte, trekantsex og går. Knut Haavik kuppet møtet i Kringkastingsrådet til NRK med en frekk grovis. Se han fortelle vitsen her!. (VG Nett) Marie Kinge (18) innrømmer at det er lett å bli sliten av all oppmerksomheten.

Vg nytt trekant med kona - canal digital

Antall kommentarer på artikkelen. Kanskje de to kunne lekt litt alene før en tredjepart ble involvert? Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Gard Steiro. Hun kan være streng og plagsom når hun drar meg med fra butikk til butikk for å kjøpe noe hun vil firstdate kontaktannonser i norge, men som jeg vg nettt trekant med kona vi ikke har behov. Idol Musikk TV-program Film Hip Hop Spør en musiker Jazz. Jeg er absolutt for å prøve alt man har lyst til, men også det at det snart er et barn med i bildet her gjør at jeg ville latt være. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

0 Replies to “Vg nytt trekant med kona”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *