Vi menn noveller Narvik

vi menn noveller Narvik

" Menn som ingen treng" er Frode Gryttens niende novellesamling, og det er ni år siden sist han utga en novellesamling, kan vi lese på forlagets nettsider. Morten Harry Olsen (født august i Narvik) er en norsk forfatter. For alt hva vi er verdt – noveller (); Ganske enkelt sand – roman (); En dans til forlatelse – kriminalroman (); Mannen som hatet duer – skuespill (). Denne uka har jeg krimnovella i Vi Menn! Denne historien er sterkt inspirert fra vår egen husbygging. Neida. Joda. Neiii. Eller.? Personlig.

Vi menn noveller Narvik - dating

Avbyråkratisering på ville veier i helsesektoren. Det vanskeligaste med jobben er å halde kontroll på alle konsonantane til polakkane. Vennlig hilsen Tove Lie, ansvarlig redaktør, Khrono. Ganske enkelt sand — roman For menn som ingen trenger, som ikke føler seg nødvendig eller sett, blir noen ganger farlige

Videos

stille vann har dypest grunn Morten Harry Olsen er født i i Narvik. født i i Narvik. Han debuterte i med novellesamlingen For alt vi er verdt, som han også fikk Tarjei Vesaas' debutantpris for. Mannen som hatet duer. Skuespill Noveller (Oktober). Ta et dypdykk i Vi Menns arkiv, og les En fascinerende reise gjennom spennende historier som har engasjert tre generasjoner norske menn. Vi har scannet. Her er det voksenbokforfatteren Gro Dahle vi møter. Hun har skrevet lyrikk og noveller. Diktene hennes blir svært ofte brukt i instagramprofilen.

0 Replies to “Vi menn noveller Narvik”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *